Christopher marks

Creators Club.

De creators club is één snelgroeiende club makers. We delen inspiratie, kennis & klussen. 

 

 

Daarnaast vormt deze club de start voor een school voor creativiteit. Een academy waarin we jou leren om te crëeren in The Digital Age…

Inspiratie

The Creators Update

Dit is een tweewekelijkse nieuwsbrief waarin Christopher nieuws en inspiratie deelt uit de creators club. Het is een update met inspiratie, voorbeelden, gratis tools én meer..

Een snelle manier om je storytelling, branding & marketing kennis bij te spijkeren.. 

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor de vele successen en de fuck-ups learnings.

eerdere edities. 

Mijn overtuiging

“Ik geloof dat er een maker schuilt in ons allemaal..”

Christopher Marks

 

Awesome storytelling, creative innovatie en visual-voodoo – op welk medium dan ook – doet mijn bloed sneller stromen; en dat delen in deze digitale wereld zodat het de juiste mensen raakt, maakt de cirkel weer rond.
Ik heb het geduld van een reiger en werk op mijn best met strakke deadlines.

Op een onbewoond eiland zou ik gek worden zonder mijn vrouw Gerdine en zoontje Lucas, mijn journal, macbook en mijn drumstel. Ik krijg ontzettend veel energie van mensen met een can-do attitude en geloof dat groei ontstaat op de rand van je comfort-zone.

Maar eh.. genoeg over mij, meer over jou!