Widget Image
Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam

Call me Chris

“The English Dutchman uit Utrecht.”

Als 10 jarig jochie speelde ik veel op het veldje bij mij achter. Voetbal, badminton en stand-in-de-mand waren mijn ‘absolute favorites’. Maar toen veranderde er iets drastisch…

Na mijn verjaardag legde ik mijn handen op mijn eerste camera. Mijn woensdagmiddagen veranderde in productiedagen en in het weekend verdween ik achter mijn edit-set. Ik produceerde mijn eerste detectiveserie en schoot toen al de officiële pilot van Game of Thrones. (true story).

Mijn carrière begon dan ook als videograaf, al snel ontdekte ik dat video alleen niet genoeg is. Een sterk verhaal en een sterke marketingstrategie werd belangrijker dan ooit. Na mijn eerste video-agency heb ik van veel andere zaken geproefd.

Ik was co-founder in een startup, vormde onderdeel van een groot corporate innovatie lab, was partner in een storytelling en strategie studio en heb honderden jonge talenten getraind op storytelling, video en marketing skills.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de vele successen en de vele fuck-ups learnings.

Maar de ogen staan op de toekomst. Ik geloof dat de toekomst nog meer van onze menselijke creativiteit zal vragen. Ik geloof dat alles wat kan worden geautomatiseerd, wordt geautomatiseerd.

Ik geloof dat wij als mens alles kunnen leren met de juiste coaching en mindset. Ik geloof dat marketing het beste werkt zodra jouw publiek daar de held is. Ik geloof dat ‘aandacht’ het handelswaar is van deze era. Ik geloof in een groei-mindset.

En…

Awesome storytelling, creative innovatie en visual-voodoo – op welk medium dan ook – doet mijn bloed sneller stromen; en dat delen in deze digitale wereld zodat het de juiste mensen raakt, maakt de cirkel weer rond. Ik heb het geduld van een reiger en werk op mijn best met strakke deadlines.

Op een onbewoond eiland zou ik gek worden zonder mijn vrouw Gerdine en zoontje Lucas, mijn journal, macbook en mijn drumstel.

Ik krijg ontzettend veel energie van mensen met een can-do attitude en geloof dat groei ontstaat op de rand van je comfort-zone.

Maar eh.. genoeg over mij, meer over jou! 

Let’s connect! 

Samenwerken?

Eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Druk op onderstaande knop and get things rollin.

Get in touch
christopher@christophermarks.nl